Omdat een goed ontworpen website niet alleen mooi moet zijn om naar te kijken, maar ook moet leiden tot betrokkenheid, conversies en groei voor jouw bedrijf.

Transformeer je online aanwezigheid met webdesign op maat

Plan een kennismaking in

Stel je voor...

Stel je voor dat je die ene ondernemersdroom hebt. Je bent vol enthousiasme en toewijding. Je bereikt al een deel van je doelgroep via sociale media, maar er is een obstakel: je website

Het lijkt de interesse van bezoekers te verliezen. Het mist persoonlijkheid, ziet er saai uit en biedt geen duidelijke actie. Je ziet kansen verloren gaan.

Samen gaan we aan de slag om jouw visie tastbaar te maken. Mijn websites combineren schoonheid met functionaliteit. Ik leer je zelf je website te onderhouden, maar als dat niet jouw voorkeur heeft, neem ik dat graag van je over.

Dus, ben je klaar voor jouw transformatie? Het begint met een eenvoudig en gratis kennismakingsgesprek.

Samen zetten we de eerste stap naar het realiseren van jouw ondernemersdroom.

Hier kom ik in beeld. Ik begrijp dat jouw droom een krachtige online aanwezigheid verdient. Mijn missie is om jouw zorgen weg te nemen en je een website te geven die wel voor je werkt.

LATEN WE KENNISMAKEN

Stel je voor dat je die ene ondernemersdroom hebt. Je bent vol enthousiasme en toewijding. Je bereikt al een deel van je doelgroep via sociale media, maar er is een obstakel: je website. 

Het lijkt de interesse van bezoekers te verliezen. Het mist persoonlijkheid, ziet er saai uit en biedt geen duidelijke actie. Je ziet kansen verloren gaan.
Hier kom ik in beeld. Ik begrijp dat jouw droom een krachtige online aanwezigheid verdient. Mijn missie is om jouw zorgen weg te nemen en je een website te geven die wel voor je werkt.

Maar mijn betrokkenheid eindigt niet bij de oplevering. Ik blijf bereikbaar voor al je vragen en zorgen. Samen gaan we aan de slag om jouw visie tastbaar te maken. Mijn websites combineren schoonheid met functionaliteit. Ik leer je zelf je website te onderhouden, maar als dat niet jouw voorkeur heeft, neem ik dat graag van je over.

Dus, ben je klaar voor jouw transformatie? Het begint met een eenvoudig en gratis kennismakingsgesprek. Samen zetten we de eerste stap naar het realiseren van jouw ondernemersdroom.

Laten we kennismaken

Ik vertaal jouw merkverhaal, missie en visie naar een strategische website

You name it, i make it.

Ik wil een goede website

INCLUSIEF:

KENNISMAKING | MOODBOARD |
KLEURENPALET | LETTERTYPE 

WEBSITE STRATEGIE| WEBSITE OP MAAT | BASIS SEO-IMPLEMENTATIE 
| ONDERSTEUNING NA LANCERING

Branding & Website Design

Vanaf 1299,-

Betaling in termijnen mogelijk

Plan kennismaking in

In 5 stappen LIVE

Kind words

complete
webshop

informatieve
website

De basis SEO krijg jij in het pakket van mij. Daarnaast heb ik SEO-experts in mijn netwerk die ik heel graag aan jou koppel, mocht je interesse hebben, zij kunnen jou voorzien van maandelijks onderhoud. SEO is niet iets dat in één dag gedaan kan worden. 

Hoe wordt de website geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO)?

Ik vind het belangrijk dat jij zelf onderhoud kan doen aan jouw website. Daarom krijg jij na oplevering videomateriaal waarin ik jou uitleg hoe jij dit kunt doen. Wil jij dit liever niet zelf doen? Dan ben ik er om jou te helpen. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten weten waar zij aantoe zijn en na oplevering niet losgelaten worden zonder enige begeleiding.

Welke onderhouds- en ondersteuningsdiensten bied je na de lancering van de website?

Als jij ervoor zorgt dat ik al het beeldmateriaal, teksten en wensen heb ontvangen, dan kan de website binnen 14 dagen online staan! Heb jij een specifieke deadline? Laat dit vooral weten en dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat is de gemiddelde doorlooptijd voor het bouwen van een website?

Ik bied verschillende opties aan. De prijzen starten vanaf 999 euro voor een informatieve website. Het is daarbij mogelijk om in maximaal 3 termijnen te betalen. 

Hoeveel kost het om een website te laten ontwerpen en ontwikkelen?

Meest gestelde vragen

Ik wil een goede website

Recente projecten

Laten we samenwerken

Mijn naam is Laura Falcone, een gedreven ondernemer met een trackrecord sinds 2017. Sinds 2020 ben ik met volle overgave en passie fulltime bezig in deze wereld.

Vanaf het allereerste begin heb ik mijn eigen websites en webshops eigenhandig ontworpen en gebouwd. Mijn onstilbare leergierigheid en vastberadenheid zijn altijd mijn brandstof geweest. 

Naast mijn werk als webdesigner, ben ik tevens actief als coach in de Print on Demand branche. Al ruim 2 jaar beheer ik mijn eigen succesvolle kledinglijn, "lauthelabel", die al sinds 2017 bestaat. Hierbij ben ik geëvolueerd van zelf alles bedrukken tot het uitbesteden van bedrukking en verzending aan betrouwbare partners. Ik geloof sterk in de kracht van slim uitbesteden.

Met jarenlange ervaring en talloze lessen onder mijn riem, deel ik mijn waardevolle kennis nu graag met andere ondernemers, vooral in mijn rol als webdesigner. Samen werken we aan jouw succes!

Meet LAURA

Even kort, want het draait hier om jou!

Take the quiz!

Chupa chups candy chocolate cake wafer danish lollipop sweet. Sweet roll oat cake jujubes sweet roll liquorice. Tiramisu muffin cookie chocolate gummies gingerbread chupa chups.